Advies & ondersteuning bij de uitwerking of herwerking van een kwaliteits- en of veiligheidsmanagementsysteem conform ISO 9001 (algemeen), ISO 13485 (medisch hulpmiddel) of ISO 45001 (Veiligheids- en gezondheidssysteem).

Tine heeft ons gebracht waar we zelf nooit in geslaagd zouden zijn. Na een aantal gesprekken en diepgaande vragen met kritisch motief harentwege gingen we samen aan de slag om het zo gegeerde ISO13485 certificaat te behalen. De nauwkeurigheid waarmee ze aan de slag gaat, bracht ons naar het beoogde einddoel. Deze manier van werkwijze kunnen wij ten zeerste aanbevelen!
(Nancy Steenbakkers, Founder – CEO & Happy to raise patient safety to top level with UltraZonic instrument cleaning concepts – UltraZonic nv)


“Tine est une personne très compétente dans la mise en place de système qualité divers (9001,fsc,brc…) et ses remarques tendent toujours vers l’amélioration continue…
n’hésitez pas à la contacter si vous avez des missions d’implémentation de système qualité, elle vous sera d’un grand secours

(Sarah Benmecheddal, QHSE Manager/Conseiller en Prévention niveau 1, Europal Packaging)

Met behulp van concrete voorbeelden die u kan invullen op maat van uw organisatie kunt u zelfstandig een kwaliteitsmanagementsysteem zoals ISO 9001 implementeren in uw bedrijf. Een managementsysteem implementeren vraagt tijd en inspanning maar nu weet u tenminste al hoe u het kan aanpakken.

Bij de uitwerking van ISO 9001 systeem maak ik zelf gebruik van de templates tenzij het al op een andere wijze is geïmplementeerd in uw bedrijf. Een goede integratie in de bestaande bedrijfsprocessen is en blijft steeds een aandachtspunt.

Interesse om deze templates aan te kopen voor eigen gebruik? Contacteer mij dan.

Het uitvoeren van interne audits of audits bij uw klanten en/of leveranciers kan u uitbesteden. Een externe open kijk op uw interne werking is een opportuniteit om verbeteringen aan het licht te brengen.

“Tine Vanfleteren, T-quest, nog nooit van gehoord?
Wel ik vroeger ook niet maar op een netwerk avond krijg ik een aanbeveling voor T-quest en mijn ISO9001 vraagstuk. Zo heb ik dan ook Tine leren kennen als de drijvende kracht en een gepassioneerde QMS’er die de motor is van T-quest. De drive heeft ze, de klik is gekomen bij het eerste bezoek. Sindsdien heb ik een perfect klankbord en een challenger om mijn ISO9001 verder uit te diepen.

(Ruben Degryse – Cotek bvba)”

Interim/project management als ondersteuning op freelance basis in de domeinen: kwaliteit en veiligheid. Ik werk mee en u kan op mij rekenen om u optimaal te ondersteunen met een continue gerichtheid op verbeteringen in het algemeen.

“It was a pleasure to work with Tine @Vibrantz Menen. Tine has the knowledge of ISO and knows how to convey this perfectly. Working with her was a honor even if it was for a short period. Looking forward to keep in touch.
( Sabrina ‘Brien’ Van Kerckhoven )”

Open online en bedrijfsinterne opleidingen gerelateerd aan kwaliteit en/of veiligheid
Op de opleiding pagina is het mogelijk om je interesse voor eventuele opleidingen door te geven aan T-Quest.

Misschien kan ik u ook vrijblijvend doorverwijzen in het geval u een specifieke vraag heeft naar een specialist ter zake of komt u in aanmerking voor subsidies afhankelijk van het project dat u in gedachten heeft.

Nuttig naslagwerk:

  • Europa werk & sociale economie (Europa WSE)
  • Vlaanderen: agentschap innoveren en ondernemen (Vlaio, subsidiedatabank)
  • Europese subsidies (Vleva)
  • Brussels gewest (Brussel Economie en Werkgelegenheid)