DIENSTEN

Deze website is nog niet af, wel kan ik je al kort omschrijven waarvoor je bij mij terecht kan:

1) Interim management: tijdelijke ondersteuning op freelance basis in de domeinen: kwaliteit en veiligheid (Tijdelijke vervanging van een medewerker)

2) Advies & ondersteuning bij de uitwerking of herwerking van een kwaliteits- en of veiligheidsmanagementsysteem conform ISO 9001 (algemeen), ISO 13485 (medisch hulpmiddel), ISO 45001 (Veiligheids- en gezondheidssysteem)?

3) Open online en bedrijfsinterne opleidingen gerelateerd aan kwaliteit en/of veiligheid

4) Het uitvoeren van interne audits of audits bij uw klanten en/of leveranciers

5) Misschien kan ik u ook vrijblijvend doorverwijzen in het geval u een specifieke vraag heeft naar een specialist ter zake


PRODUCTEN

Met behulp van concrete voorbeelden die u kan invullen op maat van uw organisatie kan u zelfstandig een kwaliteitsmanagementsysteem zoals ISO 9001 implementeren in uw bedrijf. Een managementsysteem implementeren vraagt tijd en inspanning maar nu weet u tenminste al hoe u het kan aanpakken.

Bij de uitwerking van ISO 9001 systeem maak ik zelf gebruik van de templates tenzij het al op een andere wijze is geïmplementeerd in uw bedrijf. Een goede integratie in de bestaande bedrijfsprocessen is en blijft steeds een aandachtspunt.